Jag har haft några återfall till nu på toaletten..

Känns inget.
Fast det känns inte heller bra..

1 kommentarer

Helen

31 Aug 2014 21:57

Kämpa kämpa kämpa! Du klarar att ta dig tillbaka det har du bevisat detta året. Det är ok att ta ett steg tillbaka, men det är inte ok att ge upp! Skit i alla måsten nu och planera in sånt du mår bra av men inte blir stressad av. Lyssna inåt. Vad vill du för att må bra? Börja med en sak. Det kanske inte är läge att göra massa förändringar med jobb, förhållande, träning, kost på en gång. DU är viktigast och ska aldrig nånsin prioritera bort dig själv igen för nån killes eller jobbs skull. Du kanske inte i detta läge kan åka till din pojkvän när du är ledig, utan han kanske får åka till dig ett tag tills du känner att du har koll på läget? Om han är seriös så förstår han och stöttar dig.
VÅGA möt dina känslor och stäng inte av dem över toaletten. Ring din mamma. Om du har en träningskompis eller kan skaffa en så kanske du kan begränsa din träning till de tillfällena med honom/henne?
Du är en inspiration för andra tack vare att du är ärlig och visar att vägen inte är spikrak men att det går att vinna över en sjukdom till slut. Massa styrkekramar till dig!

Kommentera

Publiceras ej