1 kommentarer

Anonym

30 Apr 2014 22:38

Hej. Tänkte egentligen att jag inte vill kommentera någon annans utseende, men jag måste ändå säga att du ser starkare ut nu på alla sätt och vis. Det syns så väl på din hållning. På första bilden ser man en skör och ledsen person, hela du vill liksom bara försvinna. Hoppas att du kan se det också -att du är en starkare person både fysiskt och psykiskt nu! Jag förstår att du tvekar ibland, ser dig själv förändras och du vet inte riktigt hur det hela kommer att sluta. Det kommer att sluta bra! Med dina erfarenheter och inställning så kommer du inte hamna varken på övervikt eller undervikt. Nu ger du din kropp kärlek med bra mat och du rör på dig och jobbar på. Tro mig att kroppen kommer att ställa in sig på en nivå där alla organ och muskler återhämtat sig efter den utmattning som de varit med om. Tänk att en viktuppgång inte bara handlar om att man lägger på sig fett, utan faktiskt en massa muskelmassa som försvunnit under svälten (oavsett hur mycket protein man trycker i sig). Du behöver de musklerna för att orka. Du behöver de musklerna för att få snygga former. För att utstråla energi och styrka som smittar av sig till andra. För att orka ha roligt inte minst.
Du skrev tidigare att det känns ensamt nu när alla ska intala dig att allt bara är så bra och fint. Men det jobbigaste är ju nu egentligen när du ska hitta DIN väg att gå på i livet. En väg som kan inte alltid är spikrak, men där du ändå fortsätter framåt utan att behöva gå baklänges eller falla ner i ett dike. Det är bland det svåraste som finns och kan vara väldigt svårt för andra att förstå som inte varit där du är. Fokusera på vad du tycker om att göra och gör inget för någon annans skull, men gör det som du innerst inne vill. Det du drömmer om och som sjukdomen inte vill att du ska göra.
Om du avslutat din kontakt med din terapeut kanske du kan ta upp den igen? Du kanske inte behöver gå dit så ofta, men att ha någon som följer upp hur det går regelbundet och som fångar upp en om man är på väg neråt igen, det är en stor trygghet. Denna kommentar är kanske helt onödig och överflödig, men du gör detta så bra. Snart kommer kanske killen med nötter in igen, eller så kommer det någon annan. Det är vår och du är en unik, vacker och rolig person. Det tyckte den där killen också :)

Kommentera

Publiceras ej